Middel 1

Zit jij in groep 7 of 8 en wil jij de nieuwe kampioen van Cruyff Courts 6vs6 worden? Schrijf je dan nu in!

Op woensdag 11 en 18 maart gaan in de vier Bredase wijken de voorrondes voor de jongens van start. Je hoeft maar op één van deze twee dagen te spelen. De beste twee teams van elke wijk mogen naar de stadsfinale op 15 april. De meidenteams hoeven geen voorronde te spelen, en strijden op woensdag 1 april voor de titel van stadskampioen. 

Het beste jongensteam en het beste meidenteam van Breda mogen door naar de landelijke kwartfinale. Hoor je bij het sportiefste team? Dan maak je kans op de Respect Award!


Voorrondes in Breda

 • 11 maart (13.15 -17.00u):
  Voorronde 1 jongens – Cruyff Court Haagse Beemden en NAC Court Scheldestraat
 • 18 maart (13.15 – 17.00u):
  Voorronde 2 jongens – Cruyff Court Hoge Vucht en NAC Court Brabantpark
 • 1 april (13.15 – 17.00u):
  Stadsfinale meiden – Cruyff Court Hoge Vucht en/of Cruyff Court Haagse Beemden
 • 15 april (13.15 – 17.00u):
  Stadsfinale jongens – Cruyff Court Haagse Beemden

Houd 25 maart ook beschikbaar als eventuele uitwijkdatum (door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden).


Sportiviteit en respect

Respect is een belangrijk onderdeel van dit voetbalkampioenschap. Want één van de 14 regels van Johan Cruijff is: “Heb respect voor de ander”. Alle deelnemers laten zien dat ze spelen met respect voor elkaar. Dit geldt zowel op het veld als daarbuiten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld door het meeste respect te tonen óók verder komen in het kampioenschap.


Meld je nu aan!

Wil jij meedoen? Stel een team van minimaal 6 spelers samen. Dit mag een team met klasgenoten zijn, maar het kan ook een team zijn van kinderen bij jou uit de buurt of uit je voetbalteam. Zorg er ook voor dat je team een coach heeft. Vul vervolgens het formulier in dat bij jou op school ligt.  Houd rekening met het volgende:

 • Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 10 spelers;
 • Je kunt alleen aanmelden met een jongensteam of een meisjesteam;
 • Vul duidelijk het e-mailadres en telefoonnummer van de coach of contactpersoon in;
 • Lever het ingevulde formulier vóór 2 maart 2020 in bij jouw leerkracht of bij een sportcoach van Breda Actief. Op 2 en 3 maart worden de flyers door Breda Actief op school opgehaald;
 • Rond 6 maart informeren we je per mail waar en wanneer je moet spelen;
 • De jongens spelen één voorronde. De twee beste teams per voorronde gaan door naar de stadsfinale. De meiden spelen geen voorronde, alleen een stadsfinale.
 • De winnaars van de stadsfinales gaan door naar de landelijke kwartfinale.

Ligt er geen formulier op je school? Neem dan contact op met Jaap van Loon via telefoonnummer 06 42 04 51 14 of stuur een e-mail naar j.van.loon@breda-actief.nl.

Agenda