Middel 1

Doe mee met X-kids!

De carnavalsvakantie staat weer voor de deur, en dat betekent weer X-kids! Op donderdag 7 maart kun je op 3 verschillende locaties van 13.00 tot 14.30 uur deelnemen aan toffe activiteiten! Er is er dus vast eentje bij jou in de buurt! De inschrijvingen zijn gesloten.

X-kids Zelfverdediging

Gymzaal Noorderlicht staat in het teken van zelfverdediging. Samen met Grote Broer en Kungfu-school Wing Chun gaan we aan de slag met kickboksen, verdedigingsvormen en met oefeningen die je weerbaarheid vergroten. Deze activiteit is voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Locatie: Gymzaal Noorderlicht, Cornelis Florisstraat 25, Breda.

X-kids Kickboksen

In sportschool Back 2 the Gym kan er gekickbokst worden door kinderen van 6 t/m 14 jaar. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met kickboksen. Er wordt gewerkt aan je conditie, je leert een aantal stoot- en traptechnieken en we spelen een aantal spellen. Respect voor elkaar staat deze middag centraal. Je hoeft dus niet bang te zijn voor blessures. Je bent welkom in Sportschool Back 2 the Gym, Franse Akker 21a, Breda.

X-kids Gympaintball

Als derde X-kids activiteit is er gympaintball! Ga de strijd met elkaar aan in de gymzaal, die met obstakels in Fortnite-thema is ingericht, en gooi elkaar af! Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Locatie: Gymzaal De Eerste Rith, Hovenierstraat 54, Breda.

Heb je vragen over een activiteit? Neem contact op met André van Dongen via a.van.dongen@breda-actief.nl.

Agenda