Middel 1

Winterchills esports toernooi

Speel jij FIFA21 en/of Rocket League? Laat dan deze carnavalsvakantie jouw skills zien tijdens WinterChills Breda! Schrijf je in voor de esports toernooien en wie weet speel jij de finale én maak je kans op gave prijzen!

In samenwerking met Gemeente Breda, NAC Breda, mCon esports en Breda University, organiseert Breda Actief twee grote esports toernooien, speciaal voor Bredase jongeren. Ben jij ouder dan 10 jaar? Mooi, dan kan jij meedoen! En helemaal gratis! Op maandag 15 en dinsdag 16 februari kun je deelnemen aan het FIFA21 toernooi. Donderdag 17 en vrijdag 18 februari zijn de kwalificaties voor Rocket League.

De finales van zowel het FIFA als het Rocket League toernooi worden op vrijdag 19 februari online gespeeld.

Ook worden de finales live op Twitch uitgezonden
(www.twitch.tv/mconesports), dus je hoeft niets van de actie te missen!

Hieronder vind je meer informatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met sportcoach Obie Peersman via 06 11723254.

Fifa 21

15 & 16 februari
Playstation 4

Het 1vs1 FIFA toernooi wordt gespeeld op maandag 15 en dinsdag 16 februari. Er worden twee kwalificatietoernooien georganiseerd: één op maandag 15 februari en één op dinsdag 16 februari. Beide kwalificatietoernooien starten (carnavals)traditiegetrouw om 11.11 en duren tot ongeveer 17.00 uur. Je mag aan beide toernooien deelnemen.

De beste 8 spelers (de top 4 van maandag en de top 4 van dinsdag) kwalificeren zich voor de grote finale die op vrijdag 19 december gespeeld wordt.

1e plaats

PlayStation Network Card t.w.v. €50 + een gesigneerd NAC-shirt + een extra wedstrijd tegen Menno Bouhuizen en Inta Janssen.

2e plaats

PlayStation Network Card t.w.v. €30 + een gesigneerde NAC-sjaal.

Je kunt alleen aan een kwalificatietoernooi deelnemen als je ouder bent dan 10 jaar en een Playstation 4 met PSN Plus hebt, zodat je online kunt spelen.

Rocket league

17 & 18 februari
Playstation 4, Xbox One, Steam of Nintendo Switch

Het 3vs3 Rocket League toernooi wordt gespeeld op woensdag 17 en donderdag 18 februari. Er worden twee kwalificatietoernooien georganiseerd: één op woensdag 17 februari en één op donderdag 18 februari. Beide kwalificatietoernooien starten (carnavals)traditiegetrouw om 11.11 en duren tot ongeveer 17.00 uur. Je mag aan beide toernooien deelnemen.

De beste 4 teams (de top 2 van maandag en de top 2 van dinsdag) kwalificeren zich voor de grote finale die op vrijdag 19 februari gespeeld wordt.

1e plaats

Alle spelers van het team krijgen een Game Mania cadeaubon t.w.v. €35 + een NAC-bal.

2e plaats

Alle spelers van het team krijgen een Game Mania cadeaubon t.w.v. €10 + een NAC-sjaal.

Heb je een compleet team met in totaal 3 spelers? Dan kan de captain jullie team inschrijven.

Nog geen compleet team?
Heb je nog geen team met in totaal 3 spelers? Dan hebben we een Discord server opgezet. In deze Discord server kun je een oproep plaatsen en kun je samen met andere spelers een team vormen.

Je kunt alleen aan een kwalificatietoernooi deelnemen als je ouder bent dan 10 jaar en een Playstation 4 met PSN Plus, een PC met Steam, Xbox One met Live Gold of Nintendo Switch met Online hebt.

Op de finaledag in het Rat Verlegh stadion worden de Rocket League finales op de PC met controllers gespeeld. De apparatuur en games zijn door de organisatie geregeld. Je mag wel je eigen controller meenemen en installeren.

Agenda