Vol variatie en sportiviteit het jaar in met X-kids!

Middel 1

Breda Actief trapte het jaar sportief af met X-kids! Op 2 januari en 3 januari namen er ruim 200 Bredase kinderen deel aan allerlei gratis X-kids activiteiten. Van fortnite tot freerun en van bubbelbal tot watersporten als snorkelen en waterpolo, er was genoeg keus voor iedereen! 

In de wijk Noordoost kon er aan de stoere sport freerunnen op 2 januari worden deelgenomen. Gymzaal Noorderlicht stond vol met spannende obstakels en de freerunners van Parkour Breda brachten met hulp van onze sportcoaches de ruim 20 deelnemers stoere trucs en stunts bij. In Sporthal Haagse Beemden gingen de deelnemers de strijd met elkaar aan tijdens een spelletje Fortnite. Daarnaast konden zij ook meedoen met unihockey en basketbal. In Zuidoost en Zuidwest waren er deze kerstvakantie twee mogelijkheden om mee te doen met het leuke spel ‘Bubbelbal’, waarbij er aardig wat werd geduwd, gebotst, gerold maar vooral werd gelachen.

Donderdag 3 januari stond in het teken van X-kids In Water! Van 12.30 tot 15.30 uur namen er 80 kinderen in de leeftijden van 8 t/m 14 jaar deel aan een groot aantal watersporten, zoals snorkelen, waterpolo, schoonspringen en over de stormbaan op het water bij zwembad Optisport De Wisselaar.

 

Agenda