Middel 1

Veel lof over herfsteditie X-kids

Afgelopen herfstvakantie organiseerden de sportcoaches van Breda Actief weer X-kids. Op maandag 15 oktober gingen kinderen los tijdens de X-kids Fortnite in vier Bredase wijken. Ook X-kids stedelijk On Ice was ontzettend tof met allerlei sporten en spellen bij Optisport Kunstijsbaan Breda. Bij elkaar hebben er 214 kinderen weer veel plezier beleefd!

Levend Fortnite

In alle vier de wijken van Breda werd Fortnite gespeeld! Met echte laserguns streden de kinderen tegen elkaar. De zaal was opgezet met allerlei obstakels om het extra spannend te maken. De kinderen waren zo enthousiast dat zelfs sommige ouders een potje hebben meegespeeld!

Iedereen het ijs op

Optisport Kunstijsbaan Breda opende de deuren voor de stedelijke editie X-kids On Ice. In de ochtend stonden de sportcoaches klaar voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar. In de middag bonden kinderen van 11 tot en met 14 jaar de schaatsen vast. Ook kinderen van het speciaal onderwijs of kinderen die extra begeleiding nodig hebben, waren in de ochtend goed vertegenwoordigd. In vier rondes werd er van alles uitgeprobeerd, van vrij schaatsen en ijshockey tot langebaan- en kunstschaatsen. Alle aanwezige kinderen kregen een mooie muts van Breda Actief!

Meer informatie

Op de Facebookpagina van Breda Actief is een fotoalbum te vinden met nog veel meer foto’s van de sportieve dagen! Voor meer informatie over X-kids, neem contact op met André van Dongen  of bel naar 076 – 52 33 555.

Agenda