Middel 1

UITBREIDING RAAD VAN TOEZICHT

Stichting Breda Actief is altijd in beweging. Op het gebied van sport en bewegen met Breda Actief. Op het gebied van vrijwilligerswerk/-ondersteuning met MOOIWERK. Om op beide terreinen zowel het kenniscentrum als de trendsetter te zijn én blijven, is er ruimte voor

twee (extra) toezichthouders én sparringpartners

 

Toezichthouder én sparringpartner

De huidige Raad van Toezicht (RvT) bestaat uit drie leden met focus op financiën, communicatie en organisatie-ontwikkeling. Vanuit hun specifieke deskundigheid treden zij op als sparringpartner voor de Raad van Bestuur (RvB). Als lid hebben zij een toezichthoudende rol ten opzichte van het bestuur en nemen zij verantwoordelijkheid voor de continuïteit vanuit de doelstellingen van de organisatie.
Specifiek voor de kernthema’s sport & bewegen en vrijwilligerswerk/-ondersteuning is de RvT op zoek naar uitbreiding met twee leden.

Wat je meebrengt, voeg je toe

Door de positieve sfeer en de open relatie met het bestuur, kun je als toezichthouder én sparringpartner veel toevoegen aan de ontwikkeling op de gebieden sport & bewegen (Breda Actief) of vrijwilligerswerk/-ondersteuning (MOOIWERK) binnen Breda.
Natuurlijk breng je daar wel een en ander voor mee:

  • Je bent goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen op het gebied van sport & bewegen of vrijwilligerswerk/-ondersteuning en deelt ze met en verbindt ze aan de organisatie.
  • Je hebt een relevant netwerk in en om Breda op het gebied van sport & bewegen of vrijwilligerswerk/-ondersteuning.
  • Je kijkt onafhankelijk, denkt vrij en buiten kaders mee naar de toekomst(strategie) en het functioneren van het bestuur en de organisatie.
  • Je wil en kan ambassadeur zijn voor één van beide kernthema’s.
  • Uiteraard heb je affiniteit met de doelstellingen van Stichting Breda Actief.
  • Je levert onbezoldigd je bijdrage.

Meer weten?

Neem telefonisch contact op met Casper Jacobs, voorzitter Raad van Toezicht via 06-24 994 854.

Meteen reageren?

Pas je in het profiel en wil je graag een bijdrage leveren? Stuur voor 29 mei 2019 je motivatie en cv per mail naar Anneloes van Wingerden, directeur-bestuurder: a.van.wingerden@breda-actief.nl.

Agenda