Middel 1

Urban Sports &
Culture Maand

De maand mei staat in het teken van urban sports. Urban sports zijn stoere sporten die je overal in de stad kan doen: freerunnen, break/streetdance, skateboarden, straatvoetbal en nog veel meer. Alle bewegingen die je hier leert, kun je weer bij andere sporten gebruiken.

Tijdens de Urban Sports & Culture Maand kun je overal in de stad meedoen aan gave urban sports activiteiten. We openen de Urban Sports & Culture Maand met X-kids en eindigen op 29 mei met een grote afsluiting waar van alles te doen is. Kijk hieronder wanneer er bij jou in de buurt iets te doen is! Klik op de activiteit voor meer informatie.

Alle activiteiten zijn gratis en aanmelden is alleen nodig voor X-kids Boulderen en de afsluiting! Doe mee en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

X-kids Boulderen

Kom klimmen in een grote klimhal! Leg verschillende routes af en voer stoere opdrachten uit! Ook voor Special X-kids! Denk aan je gymschoenen en trek sportieve kleding aan! Neem je je vriendjes en vriendinnetjes ook mee?

De activiteit is geweest. Je kunt je niet mee inschrijven.

[table “18” not found /]

Noordoost

[table “9” not found /]

Noordwest

[table “11” not found /]

Zuidoost

[table “10” not found /]

Zuidwest

DatumActiviteitTijdLocatie
1 meiX-kids Voetbal13.00 uur – 14.30 uurKrajicek Playground (Roggeveen 16)
9 meiBasketbal16.00 uur – 17.00 uurKrajicek Playground (Roggeveen 16)
15 meiFreerunnen13.00 uur – 14.00 uurBoykes (Kwakkelhutstraat 48)
22 meiSkaten13.00 uur – 14.00 uurBoykes (Kwakkelhutstraat 48)
27 meiStreet/breakdance16.00 uur – 17.00 uurKrajicek Playground (Roggeveen 16)

Grote afsluiting

We sluiten Urban Sports & Culture Week af op Pier 15 met allerlei verschillende activiteiten: pannavoetbal, freerunnen, skaten, street/breakdance, basketbal en meer! De hele dag zal urban muziek te horen zijn en er is natuurlijk eten en drinken verkrijgbaar.

Schrijf je in voor de afsluiting via deze link! 

[table “13” not found /]

Agenda