Middel 1

Je bent nooit te oud om te leren tennissen!

Maak kennis met de tennissport onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut!

Sterke beenspieren, stevige botten, betere oog-hand coördinatie, betere fitheid. Naast dat tennissen erg gezellig is, is het ook heel gezond! Ben jij 60+? Lijkt tennis je wel wat, maar ben je niet zeker of je dit wel lukt? Of wil je het tennissen weer oppakken, maar ben je bang voor blessures? Doe op 16 april mee aan de introductieles Tennis Fit!

Onder leiding van Sander Pleijte van Racket Revalidatie maak je samen met andere actievelingen kennis met de tennissport. Naast tennistrainer is Sander ook fysiotherapeut. Er is veel aandacht voor blessurepreventie en een fysiek verantwoorde manier van tennissen. Zo worden er tijdens deze kennismaking diverse tips gegeven hoe je kunt spelen zonder dat spieren en gewrichten teveel belast worden.

Breda Actief en Tennisvereniging Breda Noord (Terheijdenseweg 508) nodigen je uit om op dinsdag 16 april van 9.00 tot 12.00 uur deel te nemen aan deze gratis introductieles. Je hoeft nog geen ervaring met tennis te hebben. We sluiten de ochtend gezellig af onder het genot van een kopje koffie met een kleine lunch. Meld je aan vóór 9 april via het aanmeldformulier op www.tvbn.nl of stuur een mail naar tvbn.breda@gmail.com. Let op: er zijn slechts 24 plekken beschikbaar!

Valt de introductieles in de smaak?

Dan kun je je ook aanmelden voor het 5-weekse programma onder leiding van Sander, waarbij je tegen gereduceerd tarief aan de gang gaat met de tennissport en de vereniging leert kennen.

Vragen?

Heb je vragen over de kennismakingsochtend, het vervolgtraject of over andere beweegmogelijkheden? Neem contact op met Joan Kuipers, consulent Breda Actief, door een mail te sturen naar j.kuipers@breda-actief.nl.

Agenda