Middel 1

samen in beweging

Samen in Beweging is een project waarin Gemeente Breda, Breda Actief en beweegaanbieders in de wijk, samenwerken om 60-plussers te stimuleren om te bewegen. 

Regelmatig bewegen geeft een voldaan gevoel en samen bewegen is bovendien erg gezellig! Het project bestaat uit twee onderdelen: een beweegtest, gevolgd door een beweegprogramma van acht weken waarin je elke week kennis kunt maken met een beweegmogelijkheid in je wijk.

Vind je het lastig om te gaan bewegen, heb je moeite met bewegen of wil je juist fitter worden? Dan is de beweegtest wat voor jou!


Beweegprogramma

Tijdens het beweegprogramma maak je kennis met verschillende beweegmogelijkheden. Het programma duurt 8 weken waarin je samen elke week een andere beweegmogelijkheid uitprobeert bij een sportaanbieder bij jou in de buurt. Zo ontdek je wat je leuk vindt, maar is het ook heel gezellig om dit samen met buurtgenoten te kunnen doen! We zorgen dat er altijd een manier is voor jou om gezellig mee te bewegen. Na het programma kijken wij samen met jou naar een mogelijk vervolg om ook structureel te blijven bewegen.

Aankomend beweegprogramma 

Uitnodiging Samen in Beweging

Samen in Beweging is een project waarin Gemeente Breda, Breda Actief en beweegaanbieders in de wijk, samenwerken om 60-plussers te stimuleren om te bewegen.

Regelmatig bewegen geeft een voldaan gevoel en samen bewegen is bovendien erg gezellig! Het project is een beweegprogramma van acht weken waarin je samen elke week een andere beweegmogelijkheid uitprobeert bij een sportaanbieder bij jou in de buurt.

Vind je het lastig om te gaan bewegen, heb je moeite met bewegen of wil je juist fitter
worden? Dan is dit wellicht iets voor jou!
Na afloop is er iedere week gelegenheid om gezellig iets te drinken.

Samen in Beweging wordt aangeboden op 4 locaties in Breda:

Locatie 1: woensdag 9 november
Gemeentelijk sportcentrum, Bijster 1, 4817 HX
11.00 – 12.00 uur

Locatie 2: woensdag 9 november
gymzaal Noorderlicht, Cornelis Florisstraat 25, 4827 CN
10.00 – 11.00 uur

Locatie 3: woensdag 9 november
gymzaal Huis van de Heuvel, Monseigneur Nolensplein 1, 4812 JC
10.00 – 11.00 uur

Locatie 4: donderdag 10 november
gymzaal Twaalfbunder, Twaalfbunder 4, 4823 BJ
10.00 – 11.00 uur

Kosten zijn € 25,00 voor het gehele programma. Betaling is mogelijk bij de 1e keer.

Hier kunt u zich inschrijven

Graag ontvangen we u reactie vóór 27 oktober 2022. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de benodigde informatie.

Heeft u nog vragen? Mail naar Joan Kuipers,  Joan.kuipers@breda-actief.nl,  of bel naar Breda Actief 076 5233555.

Heb je andere vragen over bewegen bij jou in de buurt? Neem dan contact op met Joan Kuipers (consulent sport en bewegen) via sameninbeweging@breda-actief.nl of bel 076 523 35 55.


 

Meer weten?

Wil je meer weten over Samen in Beweging of wil je meedoen? Neem dan contact op met Joan Kuipers 076 52 33 555 of mail naar j.kuipers@breda-actief.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Agenda