Sporten voor
volwassenen/senioren

Middel 1

Regelmatig bewegen geeft een voldaan gevoel en samen bewegen is bovendien erg gezellig! Breda Actief organiseert sporten en beweegactiviteiten voor volwassenen en senioren. Zo kun je samen met leeftijdsgenoten 8 weken verschillende activiteiten in de buurt proberen en is er de mogelijkheid om Citytrainer in onze mooie stad te worden!

Samen in beweging

Samen in Beweging is een project waarin Gemeente Breda, WIJ, opleiding fysiotherapie van Avans Hogescholen, Breda Actief en de beweegaanbieders in de wijk, samenwerken om de doelgroep van 55 tot 69 jaar te stimuleren om te bewegen. Het gaat met name om die groep die moeite heeft met bewegen, het lastig vindt om te gaan bewegen of juist de fitheid wil verbeteren. 

Regelmatig bewegen geeft een voldaan gevoel en samen bewegen is bovendien erg gezellig! Het project bestaat uit twee onderdelen: een beweegtest, gevolgd door een beweegprogramma van acht weken waarin je elke week kennis kunt maken met een beweegmogelijkheid in je wijk.

Lees meer

citytrainer volwassenen & senioren

Maak jij graag andere Bredanaars enthousiast om meer te gaan bewegen of sporten? Wil jij je netwerk uitbreiden? Heb je toffe ideeën die je maar al te graag wil uitvoeren? Schrijf je dan in!

Lees meer

Agenda