Sporten voor
volwassenen/senioren

Middel 1

Regelmatig bewegen geeft een voldaan gevoel en samen bewegen is bovendien erg gezellig! Breda Actief organiseert sporten en beweegactiviteiten voor volwassenen en senioren. Zo kun je samen met leeftijdsgenoten 8 weken verschillende activiteiten in de buurt proberen en is er de mogelijkheid om Citytrainer in onze mooie stad te worden!

Samen in beweging

Samen in Beweging is een project waarin Gemeente Breda, Breda Actief en de beweegaanbieders in de wijk, samenwerken om de doelgroep 60- plussers te stimuleren om te bewegen. Samen in beweging, een programma in de wijk om kennis te maken met bewegen met als doel de 60 plusser structureel aan de slag te laten gaan met een vorm van bewegen wat bij hun past. Het gaat met name om mensen die moeite hebben met bewegen, het lastig vinden om te gaan bewegen of juist de fitheid willen verbeteren. 

Regelmatig bewegen geeft een voldaan gevoel en samen bewegen is bovendien erg gezellig! Het project bestaat uit twee onderdelen: een beweegtest, gevolgd door een beweegprogramma van acht weken waarin je elke week kennis kunt maken met een beweegmogelijkheid in jou wijk.

Lees meer

HealthyLIFE Breda

Heb jij een maatje te veel en wil jij onder begeleiding meer bewegen en je gezondheid verbeteren? Dan is healthyLIFE iets voor jou!

HealthyLIFE is een leefstijlprogramma van twee jaar voor volwassenen met overgewicht/obesitas, met als doel het bevorderen van een gezond(ere) leefstijl. De nieuwe leefstijl draagt bij aan een verbetering van je kwaliteit van leven, zelfredzaamheid en betere gezondheid.

Lees meer

citytrainer volwassenen & senioren

Maak jij graag andere Bredanaars enthousiast om meer te gaan bewegen of sporten? Wil jij je netwerk uitbreiden? Heb je toffe ideeën die je maar al te graag wil uitvoeren? Schrijf je dan in!

Lees meer

Agenda