Middel 1

koningsspelen

Breda Actief organiseert sinds 2014 de Koningsspelen in Breda. We doen dat samen met de basisscholen, sportaanbieders en studenten van verschillende opleidingen. Door de organisatie samen op te pakken, is het mogelijk om zo veel mogelijk kinderen samen te laten genieten van al het sport- en spelplezier tijdens deze feestelijke dag. Zo deden er in 2019 ruim 7.300 leerlingen van 25 basisscholen mee!

Rol van Breda Actief

De Koningsspelen vinden in de wijk van de basisschool plaats. In september beginnen de voorbereidingen al! We starten dan met een inventarisatie hoeveel scholen mee willen doen en welke scholen de Koningsspelen gezamenlijk willen organiseren. Vanaf december worden studenten van onder andere De Rooi Pannen en Vitalis College door de sportcoaches van Breda Actief begeleid om, samen met de basisscholen, het programma samen te stellen. Zo zorgen we er samen voor dat Koningsspelen weer een onvergetelijke dag gaat worden!

Heb je ideeën voor Koningsspelen 2020? Laat het ons weten door contact op te nemen met Anouk door te mailen naar anouk.goossens@breda-actief.nl of bel naar 076 – 52 33 555.

Agenda