Middel 1

sportloket

Ook als je een beperking hebt is bewegen goed voor je. Het maakt je fitter en geeft je een prettig gevoel. Daarnaast is het gezellig en bovenal leuk om te doen. Ben je op zoek naar mogelijkheden om te sporten of te bewegen? Weet je niet goed of en waar dat kan? Wij helpen jou graag! 

Stappenplan beweegadvies op maat

Onze adviseurs Janine van Gurp en Lisanne van Dorp staan ook voor jou klaar.

  1. Maak een afspraak met ons. Bel naar 076 – 52 33 555 of mail naar unieksporten@breda-actief.nl.
  2. Kennismakingsgesprek
   Wij nodigen jou uit en gaan samen op zoek naar wat er nou bij jou past!
  3. Afspraak met de vereniging
   In overleg met jou nemen wij contact op met de vereniging.
  4. In beweging
   Het is tijd om een kijkje te gaan nemen. Ga je liever niet alleen? Dan gaan wij graag de eerste keer met je mee!

 

Online sportzoeker

Weet je al precies waar je interesses liggen? En ben je alleen benieuwd waar je terecht kan? Dan kun je via de beweegzoeker van onze partner Uniek Sporten, vanuit thuis op zoek naar een leuke plek! Kijk op breda.unieksporten.nl.

Hulp voor sportverenigingen

Is jouw club al toegankelijk voor iedereen? Veel sportverenigingen/beweegaanbieders staan open om mensen met een beperking als lid te verwelkomen, maar kunnen daarbij hulp gebruiken. Breda Actief biedt deze verenigingen ondersteuning zowel praktisch, maar vooral door middel van advies. Neem contact op met Janine van Gurp: janine.van.gurp@breda-actief.nl

Meer informatie

Heb je vragen? Wij willen graag met jou aan de slag! Neem contact met ons op via: unieksporten@breda-actief.nl of bel naar 076 – 52 33 55 en vraag naar Janine of Lisanne.

Agenda