Middel 1

special x-kids

Vind je het leuk om buiten te spelen of lekker te ravotten in de natuur? Kom dan naar Special X-Kids! Elke schoolvakantie organiseert Breda Actief spannende en leuke sport- en spelactiviteiten voor kinderen vanaf 6 jaar uit het Speciaal Onderwijs. Zit je niet op het Speciaal Onderwijs maar heb je wel even wat extra hulp nodig? Dit is geen probleem! Onder begeleiding van ervaren sportcoaches en getrainde vrijwilligers kun je een aantal uur onbezorgd spelen en bewegen.

Steeds weer nieuwe activiteiten

Iedere editie staan er weer andere activiteiten op het programma. Watergames, handboogschieten, circusspelletjes, knotshockey of vlotvaren, het kan allemaal bij Special X-kids! Bij goed weer zijn de spelletjes buiten in de natuur, in de kerstvakantie kun je lekker binnen spelen. Alle X-kids activiteiten zijn helemaal gratis!

Doe ook mee!

Nieuwsgierig naar de volgende Special X-kids? Neem dan een kijkje op www.breda-actief.nl/x-kids of houd onze Facebookpagina en activiteitenkalender in de gaten. Je vindt daar ook toffe foto’s van vorige edities.

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een mailtje naar Lisanne van Dorp, sportcoach speciaal onderwijs of bel naar 076 – 52 33 555.

We zien je graag bij de aankomende Special X-kids!

Agenda