Middel 1

Op deze pagina vind je alle activiteiten die in het kader van Special Heroes op SO Het Kasteel zijn georganiseerd.

Aankomende activiteit:

Inschrijfformulier pijl en boogschieten

SCOUTING

Een aantal leerlingen van Het Kasteel in Breda zijn officieel benoemd tot scout! Zowel tijdens de gymles als na schooltijd hebben de kinderen geleerd wat een echte scout doet. Zo gingen ze hutten bouwen, verstoppertje spelen, schat zoeken, puzzelen en vooral ook samenwerken. De leerlingen bleken al echte scouts en hebben een officieel diploma mee naar huis gekregen!

FREERUNNEN

Over blokken heen springen, met behulp van een trampoline op een verhoging springen, een parcour vol met obstakels afleggen... De kinderen van Het Kasteel in Breda maakten de afgelopen weken kennis met freerunnen.

DANSEN

Op het Kasteel ging het er de afgelopen tijd swingend aan toe! Tijdens de gymlessen werden er niet alleen leuke spelletjes op muziek gedaan, maar leerden de leerlingen zelfs al een echte dans! Maar liefst 15 leerlingen vonden de lessen zo leuk, dat ze meededen aan de danslessen na schooltijd. Een gezellige boel dus! Deze lessen werden verzorgd door Annemarie van dansschool Fuse. Er werd een aantal lessen hard gewerkt aan een eind-dans! Verder werden er kleinere dansjes aangeleerd.

KORFBAL

De leerlingen van het Kasteel maakten drie gymlessen lang kennis met korfbal. Onder begeleiding van sportcoach Lisanne leerden de kinderen overgooien, gooien op doel en werden er spannende partijtjes gespeeld. De leerlingen die nog niet uitgeleerd waren konden zich inschrijven voor de naschoolse lessen.

HOCKEY

Hockey doe je met een stokkie! Deze keer hebben de leerlingen van SO Het Kasteel tijdens de gymles kennis gemaakt met verschillende vormen van hockey. Zowel ringhockey, unihockey als gewoon hockey zijn aan bod gekomen. Er werd hard gewerkt tijdens de gymlessen en een aantal leerlingen hadden de techniek snel onder de knie

Agenda