Middel 1

Sporten met de meiden

Wist je al dat er sinds kort in een aantal Bredase wijken verschillende activiteiten plaatsvinden speciaal en alleen voor meiden? “Het is belangrijk dat de meiden in een veilige omgeving kunnen ontdekken wat hun talenten zijn”, aldus sportcoach Fleur. “Daarbij staat plezier natuurlijk voorop!”

Speciaal voor meiden

Sinds een aantal weken is er een nieuwe activiteit voor de meiden gekomen. Het gaat er hierbij om dat de meiden lekker met elkaar kunnen sporten onder begeleiding van een vrouwelijke sportcoach. Niet is leuker dan samen met je vriendinnen in de wijk te kunnen sporten, zonder dat de jongens hier prestatiedruk opleggen. 

Kennismaken onderling 

Het is niet alleen nieuwe sporten ontdekken, maar ook nieuwe verbindingen leggen binnen je eigen wijk. Je leert elkaar kennen, samenwerken en nieuwe dingen ontdekken. Fleur vertelt: “Door middel van sport en spel kunnen de meiden samen bewegen en leren zij weer nieuwe dingen. Daarnaast doen we elke week iets anders, denk aan voetbal, hockey, trefbal en volleybal. Samen met de meiden kijk ik waar ze die week zin in hebben en dat gaan we dan doen!”  

Actief in alle gebieden

Dinsdag         15.15 – 16.30 uur       Gymzaal Noorderlicht                                                  8 t/m 13 jaar
Woensdag 13.00 – 14.00 uur Gymzaal Bredase Ring 8 t/m 12 jaar
Woensdag 15.00 – 16.00 uur Brabantpark (Elandstraat NAC Playground) 10 t/m 14 jaar
Donderdag 16.00 – 17.00 uur Sporthal Wandelakker 8 t/m 13 jaar

 

Binnenkort start er ook een meidenactiviteit in de Heuvel. De meiden horen hier meer over op school.

Interesse?

Lijkt het je leuk om een keer te komen? Twijfel dan niet! Kom gerust op één van de bovenstaande momenten lekker mee sporten! 

Wil je weten waar onze sportcoaches nog actief zijn? Check het dan hier.

*De activiteit is geheel gratis en je zit nergens aan vast. 

Agenda