Ontdek
je talent

Middel 1

Ontdek je Talent wilt kinderen laagdrempelig kennis laten maken met cultuur, sport, natuur en techniek activiteiten. Waar wil je best méér van weten? Wat lijkt je leuk om te leren? Is er iets wat je al goed kan, maar nóg beter zou willen kunnen? Doe mee aan ‘ontdek je talent’ en onderzoek het zelf.

6 weken lang kun je een activiteit uitproberen en onderzoeken of dit echt iets voor jou is. Na schooltijd, bij jou in de wijk en helemaal gratis. Er zijn 4 blokken van 6 weken in het schooljaar.

De activiteiten worden zoveel mogelijk gegeven door personen, verenigingen of organisaties in de wijk. De kinderen kunnen na de 6 weken verder met de sport en/of activiteit. Zo draagt iedereen bij aan de brede ontwikkeling van de kinderen.

Weten wat er bij jou in de wijk te doen is of jezelf aanmelden? Ga naar www.ontdekjetalentbreda.nl en meld je aan.

Is de sport of activiteit te duur om hiermee door te gaan? Het jeugdsportfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld voor kinderen uit gezinnen waar juist te weinig geld is voor bijvoorbeeld muziekles, dans, zwemmen en sportverenigingen.
www.ontdekjetalentbreda.nl/jeugdfonds-sport-cultuur

 

Ontdek je talent is een initiatief van gemeente Breda, Breda Actief, Surplus, de Nieuwe Veste en grote broer/zus. Dit alles in samenwerking met diverse partners uit de stad en wijk

Agenda