Middel 1

In iedere wijk van Breda organiseren de wijksportcoaches vanBreda Actief toffe activiteiten. Wekelijks (behalve in de schoolvakanties) is er sportaanbod voor kinderen en jongeren van verschillende leeftijden. Van voetbal tot basketbal en van urban sports tot kickboksen, elke week is er wel iets leuks te doen. De activiteiten zijn vrijblijvend en gratis!

 

“Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen en jongeren kunnen sporten op een veilige manier in een veilige omgeving. Samen met verschillende partners en verenigingen uit de wijk zorgen we ervoor dat de jeugd alle kansen krijgt op het gebied van sport en bewegen, maar ook op maatschappelijk vlak,” zegt sportcoach Jaap van Loon.

Om op de hoogte te blijven van de activiteiten in de wijken, zoals extra activiteiten of als een activiteit niet door kan gaan, volg onze sportcoaches op Instagram!

[table “37” not found /]
[table “36” not found /]

 

OVERZICHT ACTIVITEITEN

Vanaf 29 april zijn de coronamaatregelen voor kinderen en jongeren versoepeld. Daardoor mogen onze sportcoaches weer buitensport organiseren. Op de website van de Rijksoverheid lees je welke maatregelen en spelregels op dit moment gelden met betrekking tot sporten. 

In de zomervakantie is er aangepast aanbod en geldt onderstaand activiteitenschema niet!

Maandag
[table “38” not found /]
Dinsdag
[table “39” not found /]
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zuidwest
Jaap
Noordwest
Michel / Obie
Noordoost
André / Nika
Zuidoost
Damian
Sport & Spel
Krajicek Playground, Heuvel
14.30 - 15.30 uur
6 t/m 10 jaar
Sport & Spel
Krajicek Playground, Heuvel
15.30 - 17.00 uur
11 t/m 14 jaar

Agenda