Middel 1

Op deze pagina vind je alle activiteiten die in het kader van Special Heroes op het Christoffel zijn georganiseerd.

RUGBY

Afgelopen week hebben de 1e en 2e klassen van Christoffelcollege kennis gemaakt met rugby. Met meerdere spelvormen hebben ze verschillende aspecten van de sport leren kennen. De Nieuw-Zeelandse trainer vertelde vol enthousiasme over rugby wat in zijn land van afkomst de nationale sport is. Hoe voor de les een enkeling in aanraking was gekomen met rugby, hebben nu alle leerlingen uit de 1e en 2e klas deze ervaring. Wat een overwinning!

CROSSFIT

De leerlingen verkenden hun grenzen met een clinic CrossFit. Een super stoere trainster leerde de leerlingen waar het bij CrossFit om draait en wat de sport inhoud. De leerlingen hebben tijdens verschillende opdrachten alle spiergroepen van hun lichaam getraind en bij de eindopdracht kon iedereen op zijn eigen tempo een steentje bijdragen aan einddoel.

BMX’EN

Op het Christoffel hebben de leerlingen kennis gemaakt met BMX’en. Vliegend over de schansen merkten de leerlingen hoe gaaf deze sport is. Hoewel het voor sommige in het begin nog best spannend was, heeft uiteindelijk iedereen op zijn eigen niveau het parcours kunnen afleggen. 

Agenda