Middel 1

Schrijf je in voor Sportintro Breda!

Vanaf woensdag 26 september 15.00 uur kunnen Bredase basisschoolleerlingen zich weer inschrijven voor de Sportintro proeflessen! Zit jij in groep 1 t/m 8? Dan kan jij een heel schooljaar lang allerlei toffe sporten uitproberen bij vele sportverenigingen. Ook aangepast sporten zit erbij! De proeflessen zijn vaak gratis en vinden plaats tot juni 2019!

Waarom Sportintro?

Lekker bewegen zorgt voor betere leerprestaties, heeft een positieve invloed op de gezondheid én sociale vaardigheden. Maar hoe weet je nu welke sport bij je past? Via de Sportintro kun je bij diverse clubs allerlei sporten uitproberen. Het aanbod varieert van ijshockey tot schaken en volleybal en van reddingszwemmen tot wielrennen en avonturen bij de scouting. Maar ook nieuwe sporten zoals nunchaku-do, beeball of krav maga kun je vrijblijvend uitproberen.

Lieke Reinders, verenigingsadviseur van Breda Actief hoopt ook dit jaar op veel aanmeldingen. ‘De Sportintro is al jaren een succes in Breda. Kinderen kunnen nu eindelijk eens die sport uitproberen die er op tv zo gaaf uitziet. Of juist die ene sporttak ontdekken waar ze nog niet eerder van hebben gehoord. Doordat er steeds meer clubs meedoen, is het aanbod enorm divers. Van racketsporten tot water- en balsporten en van zomer- tot winteractiviteiten. Individueel of juist in teamverband. Er is echt voor ieder wat wils. Ook als je misschien nog niet zo sportief bent.’

Inschrijven

Blader samen door het boekje en ontdek het gevarieerde, sportieve aanbod! Je zult ontdekken dat Breda meer
te bieden heeft dan je zult denken.

Wil jij graag eens een sport uitproberen? Dan is dit het moment om in actie te komen! Vanaf woensdag 26 september kun je jezelf hier digitaal inschrijven voor zoveel Sportintro proeflessen als jij leuk vindt! Meedoen aan de Sportintro is in de meeste gevallen gratis en kan tot en met de juni 2019. Je kunt jezelf het hele jaar inschrijven, maar wacht niet te lang, want sommige proeflessen zijn snel vol.

Vragen?

Wil je meer weten of heb je vragen over de inschrijving? Kijk hier of neem contact op met  Lieke Reinders  of telefoonnummer 076-52 33 555.

Agenda