Wandel
Challenge

Middel 1

Wil jij in beweging komen of meer bewegen? Dit voorjaar starten we weer met de Wandel Challenge: elke week wandelen op verschillende plekken in Breda!

Tijdens de Wandel Challenge wordt er op een laagdrempelige manier een eerste stap gezet om te gaan bewegen. Gedurende 3 tot 5 maanden wordt er wekelijks samen met wandeltrainers en -vrijwilligers in jouw omgeving gewandeld. De Wandel Challenge is voor iedereen die actiever wil worden, gezondheidswinst wil boeken of voor een betere conditie gaat. Ook als je diabetes of COPD hebt zijn de wandelingen zeker geschikt voor jou! Zorgprofessionals starten de wandelgroepen mee op.

Iedereen kan meelopen, want gezelligheid staat hoog in het vaandel! Juist de gezelligheid die erbij komt kijken, is een drijfveer om te blijven trainen. Het doel is om beter en langer te kunnen wandelen.

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, treft ook Breda Actief maatregelen. De veiligheid en gezondheid van deelnemers en betrokkenen staat immers voorop. Daarom hebben we besloten dat de informatiebijeenkomsten en de startdatums van de Wandel Challenge worden uitgesteld. Wandelingen van groepen die al zijn begonnen, worden tijdelijk on hold gezet. Zodra er meer informatie bekend is over het vervolg van de Wandel Challenge delen we dit met jullie. Via onderstaande links kan wel nog worden ingeschreven. We nemen dan contact met je op als we (weer) van start kunnen gaan.

Heb je nog vragen? Of wil je onder goede (medische) begeleiding starten? Neem contact met ons op via 076 523 3555 of stuur een e-mail naar Claudia Rens via c.rens@breda-actief.nl.

Wandelschema

Wandel moment Startlocatie wandelen Aanmelden
Dinsdag
16.00 uur
Moeke Ginneken
(Ginnekenmarkt 17, Breda)
Meld je hier aan
Woensdag
16.00 uur
Gezondheidscentrum Bredero
(Brederostraat 2a, Breda)
Meld je hier aan

Agenda