Middel 1

Maandag 23 mei gaf Roy Meyer 2 judolessen aan de kinderen van Basisschool Hoogakker Wandelakker. Als verrassing kwam wethouder sport Daan Quaars langs om Roy in het zonnetje te zetten.

Bredase smaakmakers zijn unieke Bredanaars die bijdragen aan het unieke karakter van Breda. Smaakmakers dragen Breda een warm hart toe op eigen manier. Roy geeft met zijn bijdrage in de sport, clinics en lezingen kleur en smaak aan de stad Breda.

Roy gaf 2 judo lessen tijdens de sportles van sportcoach Erik. De kinderen hebben tijdens de sportieve ochtend verschillende judo activiteiten geleerd. Ook gingen Roy en Erik schijnsparren de beelden kun je onder dit nieuwsbericht zien.

Als afsluiter van de les kwam wethouder sport Daan Quaars langs om de onderscheiding Bredase Smaakmaker te overhandigen.  ‘’Superleuke les, de kinderen waren erg enthousiast! ‘Hij was erg verrast.” Verteld Erik.

Voor Erik viel er een paar weken geleden ook iets vieren. Hij is voor de 3e keer Europees kampioen geworden met nage no kata. Kata is een judovariant waarbij het draait om het zo perfect mogelijk uitvoeren van verschillende worpen. 

Agenda