Middel 1

Actief in Breda is live! Staat jouw aanbod al online?

Eindelijk is het zover: hét nieuwe sport- en beweegplatform ‘Actief in Breda’ is live. Op actiefinbreda.nl vinden Bredase inwoners straks alle sport- en beweegactiviteiten vinden. Maar… Dan moet jij er eerst wel op staan met je aanbod! Wij leggen je uit hoe het werkt en waarom je deze kans niet mag missen.

Actief in Breda: Wat is het en hoe werkt het?

Stel je voor: je woont in Breda en je zoekt een sport. Waar begin je dan met zoeken? Actief in Breda is hierop het antwoord. Het is een kosteloos platform, waarmee we de zichtbaarheid van Bredase sport- en beweegaanbieders en Bredase sportactiviteiten vergroten. Dus ook die van jou! Inwoners vinden hier hun sport- en/of beweegactiviteit. Zo creëren we een zoek- én vindplaats voor al het Bredaase sport- en beweegaanbod.

Dáárom wil je hier onderdeel van uitmaken!

Waarom zou je je hierbij willen aansluiten?

  1. Jij zet jouw sportclub letterlijk op de (online) kaart.
  2. Jij kunt als sportaanbieder (kosteloze) proeflessen of  andere sportactiviteiten online plaatsen, waarop inwoners zich kunnen inschrijven.

Bekijk het webinar met uitleg

Op 19 juli hebben we een uitgebreide online introductie gegeven. Heb je het gemist? Geen probleem! Het webinar (duurt 60 minuten) kun je via deze link – of hieronder – terugkijken.

Vergeet daarbij ook niet om de handleiding via deze link te downloaden!

Aanmelden met je aanbod

Goed nieuws! Aanmelden is makkelijk en geheel kosteloos. Je kan jouw sport-of beweegorganisatie en het bijbehorende sport- en beweegactiviteiten het hele jaar door aanmelden, maar hoe sneller jij erbij bent – des te beter! Het platform biedt een uitgelezen kans om inwoners uit de gemeente Breda in aanraking te laten komen met jouw sportclub en sportaanbod. Let op: vanwege de lancering van het platform in de Nationale Sportweek (17 september tot en met 26 september) willen we je vragen jezelf als club te registreren en om activiteiten online te plaatsen voor woensdag 15 september. In onze handleiding leggen we je uit hoe dat werkt, natuurlijk kan je ook het webinar terugkijken. 

Meld jouw club en sportaanbod aan op www.actiefinbreda.nl/registreren-aanbieder!

EXTRA: Boekje met sport- en beweegaanbod voor senioren (60+ en 75++ om de gemeente Breda

Vanwege de gezondheidsrisico’s die het coronavirus met zich meebrengt, zien we dat een aanzienlijke groep senioren (60+ en 75+) zijn afgehaakt bij het georganiseerde sport- en beweegaanbod. Daarom gaan we een boekje samenstellen met het bekende sport- en beweegaanbod uit Breda voor senioren.  

"Wij zorgen ervoor dat heel de stad een boekje krijgt met sport- en beweegactiviteitein. Wil jij daar ook in staan? Dat kan!"

Ben je enthousiast geworden en wil je een plek in het sport- en beweegboekje voor senioren (60+ en 75+) reserveren? Meld jouw sportclub en activiteiten dan uiterlijk 1 september aan via: www.actiefinbreda.nl. Als jij je aanbod voor die tijd hebt aangemeld, kom je automatisch in het boekje.

Planning van het boekje

Datum

Activiteit

Vanaf week 29

Platform online voor sport- & beweegaanbieders. Vanaf deze week is aanmelden van voor sport & beweegaanbieders op het platform mogelijk.

Woensdag 1 september

Deadline plaatsen activiteitenaanbod voor senioren 60+ en 75+ voor in het activiteitenboekje 

Woensdag 15 september

Deadline sportaanbieders em sportaanbod op platform voor alle doelgroepen

Vrijdag 17 t/m zondag 26 september

Kick-Off lancering: Actief in Breda. Brede campagne onder inwoners / betrokkenen.

Eind september / begin oktober

Uitgifte boekje met activiteitenaanbod voorsenioren 60+ en 75+ 

Vragen? Wij staan voor je klaar

Is er iets onduidelijk, wil je hulp bij het aanmelden of registeren of wil je meer informatie ontvangen over Actief in Breda? Neem dan contact met ons op via aanbieders@actiefinbreda.nl. Wij helpen je uiteraard graag verder! Hopelijk zien we jullie aanbod terug op dit nieuwe platform, en/of in het boekje voor senioren.

Agenda