Middel 1

Ontdek urban sports tijdens Mini Barst!

Op zaterdag 15 en zondag 16 september is het tijd voor Mini Barst! Tijdens Breda Barst zijn er tussen 14.00 en 19.00 tal van sportieve en culturele activiteiten voor kinderen in het Valkenberg park. Zo kun je er kennismaken maken met panna voetbal, urban hockey, basketbal, freerunnen en kickboksen.

Uitleven maar!

Buurtcoaches van Breda Actief staan samen met een aantal Citytrainers klaar voor de jonge bezoekers. Mark de Brouwer is wijksportcoach in Breda Zuidoost en stimuleert wekelijks kinderen om te sporten en bewegen. “Wil je een keer iets anders proberen? Dan is een urban sport misschien wel iets voor jou! Tijdens Mini Barst kan je uitproberen wat je leuk vindt met een lekker muziekje op de achtergrond. Natuurlijk ondersteun ik je daarbij!”

Naast de sportieve activiteiten zijn er ook genoeg andere activiteiten te beleven. Zo staat het Jeugdfonds Cultuur Breda er met een creatieve knutselhoek en zijn er theater- en hoelahoepworkshops. Kinderen kunnen gratis meedoen en hoeven zich niet in te schrijven.

Meer weten?

Heb je nog vragen over wat wij doen tijdens Mini Barst? Neem dan contact op met Mark  door te mailen of bel naar 076 – 52 33 555!

Agenda