Middel 1

Scholen zijn dicht, sportverenigingen hebben hun deuren moeten sluiten, buitenshuis afspreken met vrienden is beperkt… En als straks de meivakantie begint, is er ook even geen thuisonderwijs. Om toch een leuke activiteit aan te bieden deze vakantie, die je ‘samen’ met vrienden kan doen, organiseren we samen met Gemeente Breda en mCon esports een online voetbaltoernooi. 

Ben je tussen de 10 en 18 jaar en fan van Fifa20? Neem het op tegen andere Bredanaars in de #StayHome Breda Cup van 28 april t/m 2 mei!

StayHome Breda Cup

De kwalificaties worden gespeeld van dinsdag 28 april t/m vrijdag 1 mei. Je kan aan één van de vier kwalificatietoernooien deelnemen, waarbij je minimaal 7 wedstrijden speelt. De toernooien starten stipt om 13.00 uur en zijn rond 18.00 uur afgelopen (afhankelijk hoe snel de wedstrijden worden gespeeld).

De top 4 van elk kwalificatietoernooi speelt de grote finale op zaterdag 2 mei. Deze wordt live gestreamd en van commentaar voorzien. Voor de winnaars liggen er PSN Cards (PlayStation Network Cards) ter waarde van €50, €20 en €10 klaar, waarmee bijvoorbeeld Fifa Points kunnen worden aangeschaft.

Kijk hier voor de spelregels en om je aan te melden.

Agenda