Middel 1

Word Citytrainer en zet je stad, wijk of vereniging in beweging!

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan je eigen stad, wijk of vereniging? Ben jij minimaal 15 jaar oud? Barst je van de sportieve en creatieve ideeën? Dan is Citytrainer iets voor jou! Citytrainer zet jongeren in hun talent en helpt deelnemers zijn/haar creatieve, sportieve, organisatorische en sociale talenten aan te scherpen en in te zetten. Het gaat om jouw wensen en jouw talenten! Op 28 oktober 2019 start de opleiding weer!

Hoe word je Citytrainer?
Citytrainers volgen een gratis praktijkgerichte cursus die start met een training bestaande uit 7 bijeenkomsten. Gedurende deze bijeenkomsten ben je actief aan het leren. Doe je dat goed? Dan mag je de praktijk in bij een sportaanbieder, vereniging of (culturele) instelling. Tijdens deze praktijkstage word je voorbereid op de certificaatuitreiking, waarmee je uiteindelijk de cursus afrondt. Je ontvangt dan het erkende Citytrainer certificiaat en bent officieel Citytrainer!

Na de cursus ben je beter in staat om sportieve of culturele activiteiten en evenementen te organiseren en te begeleiden. Je kunt dan ‘los’ in de stad of bij je vereniging met je eigen toffe ideeën! Ook organisaties van evenementen weten jou te vinden! En het staat ook nog eens goed op je CV!

Jij
>   bent minimaal 15 jaar
>   toont initiatief
>   bent zelfstandig
>   organiseert graag (sport)activiteiten en/of vindt het leuk om te bewegen.

Op maandagavond 28 oktober start de training. De training en praktijk nemen gezamenlijk ongeveer 45 uur in beslag.

Wil je meedoen?
Opgeven kan via www.breda-actief.nl/citytrainer of mail naar citytrainers@breda-actief.nl. Vergeet in de mail niet je naam en telefoonnummer te vermelden zodat we contact met je kunnen opnemen.

Agenda