Middel 1

planning meivakantie 2022

Weet je nog niet hoe jij je in de meivakantie gaat vermaken? Breda Actief lost dit voor jou op! Gedurende de hele week organiseren wij samen met verschillende partners gratis  activiteiten voor jong en oud. 

Kijk hier wat er allemaal te doen is en schrijf je in! Klik op de gekozen activiteit hieronder:

Urban Breda

Maandag 2 mei l 13:00 uur – 16:00 uur l Epelenberg – Brabantpark

Op maandag 2 mei zijn er verschillende activiteiten! Er zullen activiteiten plaatsvinden zoals rugby, basketbal, bubbelvoetbal, graffitispuiten en een TikTok dans. Verder is de officiële opening van de Urban dance ground en de waterbar vanuit het Jogg. Hiervoor is inschrijven niet nodig. De Urban Breda is in samenwerking met Ride Along, JOGG, Nieuwe Veste en Grote Broer Grote Zus.  Iedereen van 8 tot en met 14 jaar mag hier aan meedoen. 

Waar: Epelenberg – Brabantpark

Tijd: 13:00u – 16:00u

Sport en spel

Ook in de vakantie gaan er diverse wijkactiviteiten door. Heb jij ook zin om met je vrienden en vriendinnen verschillende sporten en spellen uit te proberen en te doen? Voor deze activiteit hoef jij je niet in te schrijven.

Dinsdag 3 mei met Obie

Noordwest
8 t/m 14 jaar
13:00u -15:00u
Skatebaan Haagse Beemden

Skateboards, bmx-en, stepjes zijn aanwezig inclusief helm en bescherming voor elleboog, knie en pols

Dinsdag 3 mei met Rick

Zuidoost
7 t/m 14 jaar
16:00u – 17:00u
Gymzaal Stoutenbergstraat, Ypelaar

Vrijdag 6 mei met Younes

Zuidwest
15:00u – 16:30u
Gymzaal huis van de Heuvel

Fifa mayhem

Op donderdag 4 mei is er een 1vs1 FIFA 22 toernooi! Iedereen vanaf 10 jaar mag zich hier voor opgeven. Deelname aan het toernooi is alleen toegestaan als je woont, werkt of naar school gaat in de gemeente Breda.  Inschrijven kan tot en met woensdag 4 mei 11:00!

Wil je niet meedoen aan het toernooi? Kom dan spelen op een van de vier Free to Play PS4’s. Ook zijn er verschillende activiteiten zoals groot Jenga,  een pannakooi, een sjoelbak en doelschieten. Hiervoor is inschrijven niet nodig. Iedereen vanaf 6 jaar mag hier aan meedoen. De activiteiten zijn in samenwerking met Gemeente Breda, NAC Maatschappelijk, Breda University of Applied Sciences, Breda Guardians en Grote Broer Grote Zus.

Woensdag 4 mei  I  13.00 uur – 17.00 uur I NAC Stadion – Stadionstraat 5, 4815 NC Breda

Star wars laser battle

Ben jij tussen de 6 en 13 jaar? Dan heb jij geluk! Op woensdag 4 mei (internationale Star Wars dag) gaan we namelijk lasergamen! Dezelfde sensatie en spanning maar dan zonder pijn. Durf jij het aan? Inschrijven is niet nodig.

Woensdag 4 mei l 13:00 uur – 17:00 uur l NAC Stadion – Stadionstraat 5, 4815 NC Breda

Agenda