Middel 1

Korfbal op Het Kasteel

De afgelopen weken stonden de gymlessen op Het Kasteel in het teken van korfbal. Nadat ze al allerlei trucjes hadden geleerd van sportcoach Lisanne, besloten 10 fanatiekelingen dat ze nog niet uitgeleerd waren. Deze leerlingen volgden nog 3 lessen bij KC Terda.

Op school

De leerlingen van het Kasteel maakten drie gymlessen lang kennis met korfbal. Onder begeleiding van sportcoach Lisanne leerden de kinderen overgooien, gooien op doel en werden er spannende partijtjes gespeeld. De leerlingen die nog niet uitgeleerd waren konden zich inschrijven voor de naschoolse lessen.

Bij KC Terda

De 10 sportievelingen die verder wilden gaan, kregen drie weken les van Nadja en Fenn van KC Terda. Tijdens deze lessen was er tijd voor extra oefening en natuurlijk een partijtje. Heel knap, alle kinderen konden na deze drie lessen scoren!

Special Heroes

Special Heroes is een sportstimuleringsprogramma binnen het speciaal onderwijs. Hierdoor ervaren kinderen hoe leuk het is om te sporten en te bewegen binnen het speciaal onderwijs. Door middel van Special Heroes leren de deelnemers ook nieuwe sporten kennen!

Agenda