Middel 1

Jouw aanbod gratis bij Bredase 60-plusser op de deurmat

Meld jouw proeflessen aan voor het nieuwe sport- en beweegboekje voor Bredase 60+’ers! Afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met de doorontwikkeling en marketing van www.actiefinbreda.nl. We zien aan de bezoekerscijfers dat veel Bredanaars al een kijkje nemen op de site. Sommigen boeken ook al proeflessen.  Wellicht komen ze via Actief in Breda wel in aanraking met jouw organisatie! 
 
Actief in Breda geeft naast de algemene marketingcampagne (Als je wilt sporten, maar je weet niet waar), per kwartaal ook extra aandacht aan één of enkele doelgroepen. Het eerst kwartaal (januari t/m maart) staat in het teken van de doelgroep 60+. Samen met de gemeente Breda hebben we kunnen afstemmen dat er een boekje met alle aangemelde sport- en beweegaanbieders en activiteiten op de deurmat wordt geleverd bij alle zelfstandig wonende 60+ plussers in de gemeente Breda. Dit gaat om 26.000 unieke huishoudens in Breda.  Jouw sportclub/organisatie kan daar gratis in komen te staan. Wil je weten hoe dit boekje eruitziet? Bekijk dan ons eerdere boekje. Naar verwachting wordt het boekje begin maart per post verzonden naar de doelgroep. Meld je dus snel aan! 
 
Hoe kom je in het Actief in Breda 60+ boekje?   
Ben je enthousiast geworden en wil je een plek in het sport- en beweegboekje voor de 60-plusser reserveren? Meld jouw sportclub en proeflessen dan snel en gratis aan via: www.actiefinbreda.nl. Heb je al een account op Actief in Breda of Sport- & Cultuurintro Breda? Log dan in met deze contactgegevens. Via dit account kun je jouw sport & beweegaanbod voor de 60+ ‘er online zetten. Wil je weten hoe? Lees dan deze handleiding. 
 

Actief in Breda    
Iedere sport- en beweegaanbieder uit de gemeente Breda kan zich via www.actiefinbreda.nl kosteloos aanmelden en zijn of haar proeflessen online zetten. Zo kan je de bekendheid van jouw sport vergroten en mogelijk nieuwe leden werven.

 
Meld ook proeflessen voor andere doelgroepen aan!   
We gaan de doelgroep 60+ de komende periode extra aandacht geven met een online marketingcampagne: “Als je wit sporten, maar je weet niet waar”. Dat doen we naast onze algemene promotiecampagne. Zeker na de jaarwisseling starten weer een hoop inwoners met goede voornemens. Wij raden je dan ook zeker aan om proeflessen voor de andere doelgroepen: studenten, peuters, volwassenen, basisschoolkinderen online te zetten. Dit kan natuurlijk een bestaande activiteit zijn, waar bijvoorbeeld twee mensen extra mogen komen proeven of dit kan een activiteit zijn speciaal gericht op geïnteresseerden. Aan jou de keuze.   
 
Heb je nog vragen over dit nieuwe platform of het boekje? Laat het ons dan weten via aanbieders@actiefinbreda.nl.
R
eactie op de mail volgt in de week van 3 januari vanwege vakantie van medewerkers.

 

Agenda