Middel 1

Goed gedrag wordt beloond

Dat ondervonden 24 kinderen die meedoen aan het project Buurthelden. Met dit project wordt positief gedrag bevorderd door middel van sportieve en educatieve activiteiten. Goed gedrag op school, straat, thuis en bij de activiteiten wordt beloond met leuke uitstapjes!

Afgelopen maand stond het eerste uitstapje op de planning: Bobbejaanland! Met de bus vertrokken de buurthelden samen hun coaches richting het pretpark in België. Voor veel van de kinderen was het een compleet nieuwe ervaring, omdat ze nog nooit in een pretpark waren geweest. Daar hoort een leuke foto in de Buurthelden-shirts bij! Het was een fantastische dag, voor de buurthelden én de coaches! Als dat geen goed gedrag voor de toekomst belooft?!

Bij het project Buurthelden worden er twee keer per week sportieve en educatieve activiteiten georganiseerd voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Centraal staat het vertonen van goed gedrag en het positief inzetten voor de wijk. Zo heeft er afgelopen periode o.a. ook een opruimactie plaatsgevonden. De Buurthelden hebben toen ruim 20 volle zakken straatafval verzameld in de wijk Heuvel.

Agenda