Middel 1

GEZOCHT: COMMUNICATIE STAGIAIR(E)

Ben jij op zoek naar een stage die je voorbereidt op het werkende leven? Kom dan stage lopen bij Stichting Breda Actief. Hier ben je niet ‘de stagiaire’, maar onderdeel van het jonge team!

Stichting Breda Actief zet zich in op het gebied van vrijwilligerswerk en sport & bewegen. Onze missie: iedereen in Breda lekker in z’n vel! Je vindt onze sportcoaches terug op scholen en in de wijk en onze adviseurs zijn altijd druk in de weer met vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen. We organiseren uiteenlopende activiteiten en zijn de Bredase kennisbank op beide terreinen.

Team communicatie

Sinds september 2018 kent Stichting Breda Actief twee merken. Sport & bewegen is nog steeds bekend onder de naam Breda Actief, maar vrijwilligerswerk heeft een eigen label gekregen: MOOIWERK. Ook binnen het team communicatie wordt deze verdeling gebruikt:

  • Eva Brands voor Breda Actief
  • Stella Boumans voor MOOIWERK

Dit is geen harde verdeling, want we zijn zoveel mogelijk één team. We vinden elkaar altijd voor kennisuitwisseling, een brainstormsessie of een final check. Word jij onze nieuwe stagiair(e)? Jouw input wordt zeker gewaardeerd. Je maakt immers deel uit van ons team!

Wat ga jij doen?

Bij ons ben je zelf verantwoordelijk om aan te geven wat je graag wilt leren. Werkzaamheden van jou zijn onder andere:

  • Doelgroepgericht schrijven
  • Communicatieplannen opstellen
  • Communiceren via social media, persberichten en de websites
  • Campagnes bedenken en uitvoeren
  • Meedraaien tijdens evenementen, zoals de Vrijwilligersmarkt op 26 september
  • Creatief bezig zijn: flyers ontwerpen, fotografie begeleiden etc.

Genoeg te doen en te leren dus. En daarnaast willen wij graag van jou leren!

Profiel

Je bent een derdejaars stagiair(e) die iets heeft met sport & bewegen en/of vrijwilligerswerk. Zelfstandig, sociaal en leergierig zijn competenties die bij jou passen. Je durft initiatief te tonen en wilt vooral heel graag aan de slag gaan!

Heb jij zin in een leerzame stageplek?

Stuur je motivatie en cv vóór 10 juni 2019 naar communicatie@breda-actief.nl.
Wil je meer informatie? Kijk op breda-actief.nl, mooiwerkbreda.nl en onze social media. Of neem contact op met Eva of Stella door te bellen naar 076 – 52 33 55.

Agenda