Middel 1

Geslaagde eerste editie WinterChills

De eerste editie van WinterChills was een succes! Bredase jongeren van 6 t/m 23 jaar hebben zich flink vermaakt met de verschillende on- en offline activiteiten tijdens de kerstvakantie.  

Esports toernooi
Zo waren er in samenwerking met MCon Esports, Gemeente Breda, NAC Maatschappelijk en BUAS twee esports toernooien. Bijna 500 deelnemers namen het, vanuit de hele stad, tegen elkaar op tijdens de online FIFA en Rocket League kwalificatierondes. De winnaars gingen er van door met verschillende NAC prijzen, een Playstation Network Card t.w.v. €30,-  of een kartarrangement. Via Twitch keken ruim 530 jongeren mee naar de spannende finales.

NAC FUNDAG
Tijdens de finale dagen van de esports toernooien zijn er twee NAC Fundagen georganiseerd. Ondanks het mindere weer in de vakantie hebben meer dan 100 jongeren diverse activiteiten kunnen doen op het Cruijff Court Kesteren en Cruijff Court Hamdijk. Met een pannakooi, kickboks en danslessen hoefde niemand zich te vervelen!

Wijkactiviteiten
Ook waren onze sportcoaches door heel Breda te vinden met  verschillende sport & spel activiteiten. Zo kon je voetballen in de Haagse Beemden en werd en knotshockey gespeeld in IJpelaar. Ook nu de scholen weer zijn begonnen, zijn er verschillende sportieve activiteiten in alle wijken van Breda. Benieuwd waar jij terecht kunt? Check het hier

Agenda