Middel 1

Fiets gezellig mee onder begeleiding van Breda Actief!

Fietsen is genieten! Het is gezond, je wordt er blij van, je ontdekt nieuwe plekken en tegelijkertijd kan je van onze prachtige natuur genieten. Toch zijn er nog veel mensen die niet fietsen, omdat ze dit liever niet alleen doen. Fiets jij ook liever niet alleen? Of wil je het fietsen (weer) oppakken? Ervaar het fietsen in een groep en onder begeleiding! Doe op dinsdagmiddag 14 mei mee met de gratis fietstocht die de fietsgidsen van Gilde de Baronie hebben uitgestippeld!

Om 13.00 uur vertrekken we en maken we een mooie route rondom Breda. Tijdens de tocht delen de gidsen ook hun kennis over de natuur en alles wat er te ontdekken valt. Gezelligheid staat centraal! Breda Actief zorgt voor extra begeleiding deze dag. Zo kun je dus rustig kennismaken met fietsen en houden we rekening met jouw tempo! 

Schrijf je in via onderstaand formulier. In de bevestigingsmail geven we aan waar we verzamelen wat je mee moet nemen. Valt de fietstocht in de smaak? Dan kijken we samen op welke manier je structureel kan blijven fietsen/sporten.

Wil je meer informatie over deze activiteit? Neem contact op met Laura van Oorschot of Claudia Rens via unieksporten@breda-actief.nl of bel 076 523 3555.

Inschrijfformulier

Fout: Super Forms could not find a form with ID: 2140

 

Agenda