Dansen op het Kasteel

Middel 1

Breda Actief-sportcoaches Annelies en Lisanne geven les op het speciaal onderwijs. Ze laten hun leerlingen telkens kennismaken met verschillende sporten. Eerst tijdens de gymles en voor de fanatiekelingen ook na schooltijd bij de vereniging! Deze keer was sportcoach Lisanne op Het Kasteel te vinden:

Op het Kasteel ging het er de afgelopen tijd swingend aan toe! Tijdens de gymlessen werden er niet alleen leuke spelletjes op muziek gedaan, maar leerden de leerlingen zelfs al een echte dans!

Maar liefst 15 leerlingen vonden de lessen zo leuk, dat ze meededen aan de danslessen na schooltijd. Een gezellige boel dus! Deze lessen werden verzorgd door Annemarie van dansschool Fuse. Er werd een aantal lessen hard gewerkt aan een eind-dans! Verder werden er kleinere dansjes aangeleerd. Tijdens een van die dansjes nam Annemarie de kinderen mee op reis naar Rusland. Ze vertelde over een ritueel dat ze daar doen voordat ze gaan eten. Heel nieuwsgierig zaten de kinderen te luisteren naar haar verhaal en vol enthousiasme leerden ze zelf ook dit vrolijke ritueel!

De laatste les mochten onder andere de ouders, opa’s en oma’s komen kijken naar de geleerde dans! Na afloop ontvingen ze allemaal een mooi Special Heroes certificaat. Dik verdient! De leerlingen hebben genoten van de leuke danslessen en sommige leerlingen staan op het schoolplein de dans nog aan vriendjes en vriendinnetjes te laten zien.

Agenda