Cruyff Courts
6vs6

Middel 1

242 Cruyff Courts ter wereld, 1 kampioenschap!

Jaarlijks organiseren de wijksportcoaches van Breda Actief de Cruyff Court kampioenschappen. Het is een landelijk toernooi waar teams van zes tegen elkaar strijden. In samenwerking met de Johan Cruyff Foundation houden we voorrondes in de Bredase wijken. 

Voor de Cruyff Court kampioenschappen 2020 in Breda hadden zich 90 teams aangemeld en stonden er op 11, 18 & 25 maart en 1 & 15 april wedstrijden ingepland. Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM, treft ook Breda Actief maatregelen voor Cruyff Courts 6 vs 6. De veiligheid en gezondheid van de deelnemers en betrokkenen staat voorop en daarom hebben we besloten dat de Cruyff Courts kampioenschappen in Breda helaas niet doorgaat.

De Cruyff Foundation gaat kijken wat alternatieven zijn voor de Cruyff Court kampioenschappen. Zodra we hier meer over horen, laten we dit aan de teams weten.

Heb je nog vragen? Neem contact op met Jaap van Loon via telefoonnummer 06 42 04 51 14 of stuur een e-mail naar j.van.loon@breda-actief.nl.

Agenda