Contact

Middel 1

Gegevens

 • Contact

  info@breda-actief.nl
  076 523 35 55

  Ons kantoor is geopend van maandag t/m donderdag, 09:00 uur tot 17:00 uur.

 • Adres

  Pastoor van Spaandonkstraat 31
  4813 BR Breda

Wie is wie

Anouk

Anouk
Goossens

Sportcoach

“Sporten is gewoon superleuk! Elk kind moet de kans krijgen om gewoon lekker te kunnen sporten. En in alle vrijheid te kunnen ontdekken wat bewegen nu zo leuk maakt. Een veilige omgeving om in te sporten is wat ik belangrijk vind.”

Cerezo

Cerezo
Drenthe

Sportcoach Noord-Oost

“Sport is de speelgoedafdeling van het leven. Sporten is voor iedereen, ontwikkel jouw talent en laat niemand je tegenhouden. Laten we met zijn allen voor een sportieve samenleving zorgen! #Respect&Fairplay”

Frederik

Frederik
Netten

Adviseur sport- en beweegaanbieders

Zeg Frederik, en je zegt volleybal. Hij speelt het fanatiek zelf én hij geeft ook nog training! Daarnaast voetbalt hij graag, en in de zomermaanden springt hij zijn fiets op. Geen wonder dat hij bij Breda Actief sport- en beweegaanbieders graag adviseert en vooruit helpt. Buiten dat Frederik super actief is, ligt hij ook ‘gewoon’ graag aan het strand tijdens een vakantie in het buitenland. Podcast op, spelletje spelen, of een terrasje met vrienden? “Ja, graag!”

Iris

Iris
Broeren

Sportcoach aangepast sporten

“Iedereen verdient het om deel te nemen aan sport- en beweegactiviteiten! Ik zet me graag in voor mensen die willen bewegen, zeker voor degene waarbij het niet vanzelfsprekend is.”

Janine

Janine
van Gurp

Consulent inclusief bewegen

“Sporten is gezond, geeft een goed gevoel maar is vooral leuk en gezellig. Ook voor mensen waarbij dit niet vanzelfsprekend is. Mijn ambitie is dat iedereen met of zonder beperking in (de regio) Breda, kan sporten of bewegen samen met anderen.”

Jasper

Jasper
Nelissen

Sportcoach

“Het belangrijkste voor mij is dat iedereen plezier krijgt in het bewegen door een gevarieerd en uitdagend sportaanbod. Met plezier kun je meer doelen bereiken. Mijn streven is om kinderen en ouderen te verbinden door middel van sport.”

Jazzmin

Jazzmin
Kil

Sportcoach

“Iedereen het plezier in bewegen te laten beleven, dat is waar ik een gigantische glimlach van krijg! Jong, oud, met welke achtergrond dan ook, het is belangrijk dat iedereen voldoende beweegt. Met mijn kennis en ervaring zal ik ervoor zorgen dat je plezier hebt in bewegen.”

Joan

Joan
Kuipers

Consulent sport en bewegen

“Met creatieve passie voor bewegen adviseer en ondersteun ik onderwijs en organisaties bij het uitvoeren en ontwikkelen van beweegactiviteiten. Op dit moment focus ik me op jeugd en ouderen.”

Marjolein

Marjolein
Verheem

Sportcoach

“Al sinds ik klein was, ben ik een enorme sportgek. Deze passie en energie heb ik met veel enthousiasme gestoken in het lesgeven en begeleiden van kinderen binnen en buiten een schoolomgeving. Kinderen enthousiast maken om te bewegen is mijn doel!”

Mark DB

Mark
de Brouwer

Consulent wijksport

“We hebben een gevarieerd sportprogramma voor alle leeftijdsgroepen van de basisscholen. Dus wil je kijken welke sport jij nu écht leuk vindt of wil jij juist nóg beter worden in een bepaalde sport? Dan moet je zeker met onze sportactiviteiten meedoen!”

Melvin

Melvin
Lambregts

Sportcoach

“Jezelf motorisch en sociaal ontwikkelen door middel van sport. Dat is wat ik aan kinderen op het basisonderwijs wil meegeven.

Haal alles uit jezelf en geef nooit op. Doe dit allemaal met plezier en een lach op je gezicht want wees nou eerlijk….sport is toch het leukste wat er is!”

Milou

Milou
Pauwels

Sportcoach

“Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met sport. Sport staat centraal en daar haal ik mijn energie uit. Deze energie wil ik gebruiken om kinderen te inspireren en motiveren. Plezier, succesbeleving en uitdaging is wat ik de kinderen wil bieden. Een lach op ieders gezicht is waar ik naar streef.”

Myrthe

Myrthe
Berlin

Sportcoach Aangepast Sporten

“Een leuke sport als uitlaatklep en middel om je talenten te ontwikkelen, dat gun je toch iedereen! Ik help je graag om een sport te vinden die helemaal bij je past.”

Nadieh

Nadieh
Graumans

Sportcoach

“Bewegen is leuk en zorgt voor een gezonde leefstijl. Het bewegingsonderwijs is daarvan een belangrijk onderdeel. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen. Kinderen laten lachen tijdens het bewegen is mijn grootste doel.”

Nick

Nick
van Nimwegen

Sportcoach

“Sporten is het moment van plezier en ontdekken. Ik streef ernaar om sport voor ieder kind toegankelijk, leuk en leerzaam te maken. Dit doe ik tijdens de gymlessen en het sporten na schooltijd.”

Nika

Nika
van den Bosch

Sportcoach Noord-oost

‘’In een sociale en veilige omgeving met plezier kunnen sporten is iets wat voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Mijn doel is om deze omgeving te creëren voor de kinderen in Breda binnen, maar ook buiten de school!’’

Rianne

Rianne
Wierda

Beweegcoach

“‘Wie niet beweegt, staat stil… (in ’t leven)’ En dat willen we natuurlijk niet! Het is dan ook mijn doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Hoe doe ik dit? Door laagdrempelige beweegvormen aan te bieden die aansluiten bij ieders niveau. Tel daar een hoop plezier en nieuwe sociale contacten bovenop en het plaatje is compleet!”

Rick

Rick
Maljaars

Sportcoach Zuid-Oost

“Sport inspireert, sport verbindt en sport verbroedert. Hoe mooi is het dat je door middel van sporten mensen kan laten samen komen en vriendschappen ziet ontstaan.”

Sebastiaan

Sebastiaan
Boumans

Adviseur sport- en beweegaanbieders

Sebastiaan is de afgelopen jaren actief geweest als adviseur/relatiemanager in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. Zijn passie ligt bij sport en bewegen hiervoor heeft hij een bedrijf genaamd Sterke Papa waarbij hij vaders coacht met een gezonde leefstijl. Niet gek dat hij bij Breda Actief sport- en beweegaanbieders adviseert en verder helpt. Zijn missie? Zoveel mogelijk inwoners in Breda in beweging krijgen en houden!

Sjoerd_muur

Sjoerd
Antens

Sportcoach Noord-West

“Fit zijn en bewegen vind ik erg belangrijk. Sport moet voor iedereen toegankelijk zijn voor zowel jong als oud. Daarom zet ik me graag in om anderen aan het sporten te krijgen en wil ik ervoor zorgen dat iedereen plezier heeft in het bewegen”.

Tom

Tom
Spierings

Sportcoach

“Sporten is het moment waar je leert, plezier hebt en vrienden maakt. Ik streef er naar om tijdens de gymlessen en na schooltijd een gevarieerd aanbod aan te bieden zodat iedereen plezier heeft! Het aanbod is voor iedereen toegankelijk zodat iedereen leert op zijn/ haar manier of niveau.”

Younes

Younes
Aknin

Sportcoach Zuid-West

“Sport is niet alleen een middel om te bewegen maar juist vooral om in contact met elkaar te zijn ongeacht je geslacht, leeftijd of achtergrond. Iedereen moet zich welkom en op zijn gemak voelen. Daarom zijn sporten en plezier hebben voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is wat ik bij elk activiteit wil nastreven”