Contact

Middel 1

Gegevens

 • Postadres

  Gasthuisvelden 11
  4811 VX Breda

 • Bezoekadres

  Gasthuisvelden 11
  4811 VX Breda

 • Contact

  info@breda-actief.nl
  076 523 35 55

  Ons kantoor is van maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

   

Wie is wie

Anouk

Anouk
Goossens

Sportcoach Noordwest

“Sporten is gewoon superleuk! Elk kind moet de kans krijgen om gewoon lekker te kunnen sporten. En in alle vrijheid te kunnen ontdekken wat bewegen nu zo leuk maakt. Een veilige omgeving om in te sporten is wat ik belangrijk vind.”

Cerezo

Cerezo
Drenthe

Sportcoach

“Sport is de speelgoedafdeling van het leven. Sporten is voor iedereen, ontwikkel jouw talent en laat niemand je tegenhouden. Laten we met zijn allen voor een sportieve samenleving zorgen! #Respect&Fairplay”

Claudia

Claudia
Rens

Consulent aangepast sporten

“Lekker in je vel, een wens voor iedereen. Ik ben ervan overtuigd dat sport en bewegen daar een bijdrage aan kan leveren. Met heel veel plezier help ik mensen dan ook deze beweging te vinden. Ook voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend lijkt… Er is voor iedereen iets te vinden!”

Damian

Damian
Jonkheim

Sportcoach

“Waar sport is, is energie. Waar energie is, is sfeer. Door middel van sport en beweging met/voor elkaar wordt jij motorisch, sociaal en cognitief beïnvloed. Iedereen moet zich thuis kunnen voelen in diezelfde omgeving waarbij respect centraal staat. Het is mij op het lijf geschreven om dit te laten zien bij alle doelgroepen!”

Jaap

Jaap
van Loon

Sportcoach Zuidwest

“Ik vind dat iedereen de kans verdient op een eerlijke en veilige sportomgeving. Door middel van leuk sportaanbod te organiseren in jouw wijk zorg ik ervoor dat jij deze mogelijkheid krijgt. Door jou kennis te laten maken met verschillende sporten ontdek jij jouw speciale talent! Daarnaast vind ik het super om cursusleider van Citytrainer te zijn.”

Janine

Janine
van Gurp

Consulent inclusief bewegen

“Sporten is gezond, geeft een goed gevoel maar is vooral leuk en gezellig. Ook voor mensen waarbij dit niet vanzelfsprekend is. Mijn ambitie is dat iedereen met of zonder beperking in (de regio) Breda, kan sporten of bewegen samen met anderen.”

Jasper

Jasper
Nelissen

Sportcoach

“Het belangrijkste voor mij is dat iedereen plezier krijgt in het bewegen door een gevarieerd en uitdagend sportaanbod. Met plezier kun je meer doelen bereiken. Mijn streven is om kinderen en ouderen te verbinden door middel van sport.”

Joan

Joan
Kuipers

Consulent sport en bewegen

“Met creatieve passie voor bewegen adviseer en ondersteun ik onderwijs en organisaties bij het uitvoeren en ontwikkelen van beweegactiviteiten. Op dit moment focus ik me op jeugd en ouderen.”

Marjolein

Marjolein
Verheem

Sportcoach

“Al sinds ik klein was, ben ik een enorme sportgek. Deze passie en energie heb ik met veel enthousiasme gestoken in het lesgeven en begeleiden van kinderen binnen en buiten een schoolomgeving. Kinderen enthousiast maken om te bewegen is mijn doel!”

Mark_B

Mark
Boodt

Sportcoach

‘”Een dag niet bewogen, is een dag niet geleefd. Met dit motto probeer ik iedere dag kinderen in Breda in beweging te brengen.”

Mark DB

Mark
de Brouwer

Consulent wijksport

“We hebben een gevarieerd sportprogramma voor alle leeftijdsgroepen van de basisscholen. Dus wil je kijken welke sport jij nu écht leuk vindt of wil jij juist nóg beter worden in een bepaalde sport? Dan moet je zeker met onze sportactiviteiten meedoen!”

Melvin

Melvin
Lambregts

Sportcoach

“Jezelf motorisch en sociaal ontwikkelen door middel van sport. Dat is wat ik aan kinderen op het basisonderwijs wil meegeven.

Haal alles uit jezelf en geef nooit op. Doe dit allemaal met plezier en een lach op je gezicht want wees nou eerlijk….sport is toch het leukste wat er is!”

Milou

Milou
Pauwels

Sportcoach

“Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met sport. Sport staat centraal en daar haal ik mijn energie uit. Deze energie wil ik gebruiken om kinderen te inspireren en motiveren. Plezier, succesbeleving en uitdaging is wat ik de kinderen wil bieden. Een lach op ieders gezicht is waar ik naar streef.”

Nadieh

Nadieh
Graumans

Sportcoach

“Bewegen is leuk en zorgt voor een gezonde leefstijl. Het bewegingsonderwijs is daarvan een belangrijk onderdeel. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen. Kinderen laten lachen tijdens het bewegen is mijn grootste doel.”

Nick

Nick
van Nimwegen

Sportcoach

“Sporten is het moment van plezier en ontdekken. Ik streef ernaar om sport voor ieder kind toegankelijk, leuk en leerzaam te maken. Dit doe ik tijdens de gymlessen en het sporten na schooltijd.”

Nika

Nika
van den Bosch

Sportcoach Noordoost

‘’In een sociale en veilige omgeving met plezier kunnen sporten is iets wat voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Mijn doel is om deze omgeving te creëren voor de kinderen in Breda binnen, maar ook buiten de school!’’

Rianne

Rianne
Wierda

Sportcoach

“‘Wie niet beweegt, staat stil… (in ’t leven)’ En dat willen we natuurlijk niet! Het is dan ook mijn doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Hoe doe ik dit? Door laagdrempelige beweegvormen aan te bieden die aansluiten bij ieders niveau. Tel daar een hoop plezier en nieuwe sociale contacten bovenop en het plaatje is compleet!”

Silvano

Silvano
van Bijlen

Sportcoach

“‘Scoren is leuk, de voorzet maakt het mogelijk’ Sport verbind ons en plezier drijft ons. Als we samenwerken zijn de doelen die we kunnen bereiken eindeloos. Het is mooi om te zien dat je leerlingen het beste uit elkaar willen halen, hierdoor geven ze vaker de voorzet om een ander ook succesbeleving te geven.”

Tim

Tim
Maassen

Sportcoach

““Bewegen kun je leren!” Dit een zin die ik hoorde van 1 van de kinderen die ik les geef. Vind ik zelf heel sterk! Wat ik erin zie is dat er voor iedereen een mogelijkheid is om te gaan bewegen. Hiertoe wil ik graag helpen!”

Tom

Tom
Spierings

Sportcoach

“Sporten is het moment waar je leert, plezier hebt en vrienden maakt. Ik streef er naar om tijdens de gymlessen en na schooltijd een gevarieerd aanbod aan te bieden zodat iedereen plezier heeft! Het aanbod is voor iedereen toegankelijk zodat iedereen leert op zijn/ haar manier of niveau.”

Younes

Younes
Aknin

Sportcoach

“Sport is niet alleen een middel om te bewegen maar juist vooral om in contact met elkaar te zijn ongeacht je geslacht, leeftijd of achtergrond. Iedereen moet zich welkom en op zijn gemak voelen. Daarom zijn sporten en plezier hebben voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is wat ik bij elk activiteit wil nastreven”