Middel 1

Breda deed mee aan het NK Stoepranden!

Afgelopen zondag zijn sportcoaches Michel en Jaap met 27 deelnemers vertrokken naar het NK Stoepranden in Rotterdam. Zij kwamen uit in de categorie A t/m D. Van de Bredase deelnemers wist er zelfs één de finale te halen. Furkhan is in Catogorie C tweede van Nederland geworden! Gefeliciteerd!

Stoepranden

Voor het jubileum jaar van Jantje Beton werden er in 25 gemeenten door heel Nederland stoepranden beschikbaar gesteld om het buitenspelen te stimuleren. In Breda speelden afgelopen jaar ruim 3500 kinderen dit leuke spel tijdens de pauzes, wijkactiviteiten en gymlessen.

Uitslag

Tijdens het NK kwamen de deelnemers uit in verschillende categorieën. In categorie A zijn Chantal en Isabelle tot de laatste 36 gekomen in de vierde ronde. Categorie B was met 300 deelnemers het drukst bezet en hierbij wisten Milan en Nico zich tot de laatste 72 deelnemers te gooien. Hoogtepunt van de dag was de finaleplek in categorie C voor Furkhan. Helaas niet als winnaar uit de arena kunnen stappen maar toch de nummer 2 van Nederland! Als laatste waren sportcoaches Jaap en Michel deelnemers in categorie D. In deze groep van bijna 200 deelnemers behaalde Jaap een gedeelde vierde plek!

Sportcoach Michel was erg enthousiast over het NK. “Ik heb een super leuke dag in het Excelsior Stadion in Rotterdam gehad. Er waren leuke side-events en als hoogtepunt van de dag konden we met een 2e plek op zak naar huis!” 

Agenda