“Het is mooi geweest. Heel mooi!”

Middel 1

Afscheid voor directeur-bestuurder Anneloes

Na 35 jaar werken, waarvan 15 jaar voor Stichting Breda Actief, is het voor Anneloes tijd voor iets anders. De afgelopen 5 jaar was zij samen met Moniek directeur-bestuurder. Een rol die zij altijd vol enthousiasme heeft vervuld. Voor haar is het nog steeds een voorrecht dat ze van haar hobby haar beroep heeft mogen maken.

Naast haar werk heeft Anneloes 20 jaar lang ook intensieve mantelzorg gegeven aan haar lichamelijk en verstandelijk gehandicapte zoon. Jaren van liefde en toewijding voor een kind dat haar zorg zo nodig had en inmiddels in mindere mate nodig heeft. Jaren waarvoor veel opoffering nodig was en die veel energie hebben gekost, maar alle inzet absoluut waard zijn geweest!

Dit alles heeft haar doen besluiten, om vanaf 1 januari 2020, tijd te gaan maken voor zichzelf, haar man, hobby’s en andere interessante dingen die op haar pad gaan komen.

 

Wat betekent het vertrek voor Stichting Breda Actief?

Moniek blijft directeur-bestuurder en dus gaat Breda Actief verder met een eenhoofdige leiding. Hierbij wordt zij ondersteund door Renée Sterk als inhoudelijk bestuursadviseur.en daarnaast komt er een vacature vrij voor een bedrijfsvoerder. De platte organisatiestructuur van Stichting Breda Actief blijft gehandhaafd.

Heb je vragen? Of een berichtje voor Anneloes? Mail dan gerust naar: a.van.wingerden@breda-actief.nl

Agenda