Zwemweek #3

Middel 1

Voor iedereen met een chronische beperking organiseert het Sportloket van Breda Actief in januari een zwemweek. Samen met drie zwembaden maakt Uniek Sporten West-Brabant het mogelijk om een week lang op verschillende plekken Aquafit activiteiten uit te proberen. Iedereen met een chronische beperking is welkom!

Op zaterdag 19 januari vindt er van 14.00 uur tot 14.45 uur in Zwembad Revant (Brabantlaan 1, Breda) de laatste zwemdag plaats. Dit zwembad heeft een water temperatuur van 30 graden. Na afloop is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken. Kom je ook?

Gezondheidsverbetering
Sporten en bewegen leiden tot gezondheidsverbetering bij mensen met chronische aandoeningen. Dat is een van de redenen waarom deze samenwerking tot stand is gekomen. Bovendien kan het voor de deelnemers fijn zijn om samen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zwemactiviteiten lenen zich hier prima voor. Iedereen start tegelijk dus het is ook leuk om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten.

Meer informatie en aanmelden
Wil je ook lekker zwemmen deze dag? Neem dan contact op met Claudia Rens, te bereiken via telefoonnummer 076-5233555, of meld je aan via sportloket@breda-actief.nl.

Agenda