Citytrainers

Middel 1

Ben je gek op sport? Barst je van de ideeën? En heb je hart voor jouw stad? Word Citytrainer en organiseer vette events vol adrenaline!

Niemand weet beter aan welke activiteiten er behoefte is, wat vernieuwend en uitdagend is en hoe je elkaar op de hoogte houdt dan jijzelf. Kom maar op met jouw sociaal, sportief en organisatietalent!

Bekijk hier het laatste nieuws over Citytrainer Breda!

Hoe gaat het in zijn werk?

De Citytrainer ‘Ik train mijn Stad’ bestaat uit 7 bijeenkomsten, 2 follow-upbijeenkomsten en één eindpresentatie.  Als de training succesvol is afgerond, ontvang je een Bewijs van Deelname. Met het Bewijs van Deelname op zak ga je van start in de praktijk onder begeleiding van een praktijkbegeleider. Bij een sportaanbieder, vereniging, welzijnsorganisatie en/of wijk- en vakantie-activiteiten doe je 15 uur praktijkervaring op. Een Citytrainer wordt onder andere beoordeeld op houding en uitvoering van zijn/haar eigen activiteit.

Ben jij een organisatie?

Dan kijken wij graag samen met jou hoe het programma Citytrainer Breda van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie, voor de jongeren én de stad Breda. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen en voor een gesprek kun je contact opnemen met Citytrainer Breda. Ook kun je bellen naar 076  52 33 555.

Wil jij een Citytrainer worden?

Ben jij minimaal 15 jaar oud en kun je zelfstandig werken? Dan kun jij een sportieve en positieve bijdrage leveren aan je eigen stad of wijk. Samen met Breda Actief ga je dan vette sportevents vol adrenaline organiseren. Denk aan sporten als skaten, dansen, voetbal en basketbal! Heb jij andere sporttalenten? Super, het gaat om jouw wensen en jouw talenten!

Citytrainers is een gratis cursus, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen.

Ben je geïntresseerd? Geef je dan op via onderstaande button en wij nemen contact met je op.

Ik wil me inschrijven voor de cursus Citytrainer Breda

Agenda