Advies voor
verenigingen

Middel 1

Sportverenigingen vervullen een belangrijke maatschappelijke rol. Ze zijn het kloppend hart van de Bredase breedte- en topsport. Als bestuurder en/of vrijwilliger loop je ongetwijfeld tegen uitdagingen aan. Het runnen van een vereniging vraagt immers steeds vaker om een andere blik.

Wat kunnen onze collega adviseurs sport- en beweegaanbieders voor jouw sportclub of beweeginitiatief betekenen?

Sport- en beweegaanbieders dragen bij aan positieve gezondheid van de Bredase inwoner. Zij maken Breda een mooie stad waar het fijn is om jezelf uit te dagen, nieuwe ervaringen op te doen, mensen te ontmoeten en te genieten. Ze zijn het kloppend hart van de Bredase breedte- en topsport. Als bestuurder en/of vrijwilliger loop je ongetwijfeld tegen uitdagingen aan of zie je kansen die je wilt aangrijpen. Wij zijn ervoor om dit samen met de club of initiatief op te pakken. Dit doen we altijd met oog voor de unieke situatie en behoefte van de club.

Wie zijn wij?

Wij zijn stichtingsadviseurs Frederik Netten, Sebastiaan Boumans en Yannick Gosens. Wij werken nauw samen met onze wijk- en school sportcoaches en zijn dus ook op de hoogte van de belangen van de jeugd uit Breda. Ook krijgen wij input van al onze Breda Actief en MOOIWERK collega’s over nieuwe ontwikkelingen en initiatieven die ontstaan. Zo zijn wij altijd op de hoogte en staan we klaar om alle sport- en beweegaanbieders binnen gemeente Breda te helpen.

Wil je aan de slag met een bepaald onderwerp binnen jouw sportclub?

Neem contact op met een van de adviseurs in en maak een afspraak. (bel 076-5233555)  Wij komen graag naar je toe om kennis te maken en een helpende hand te bieden. Variërend van een advies op maat tot cursussen, workshops en (netwerk)bijeenkomsten. Altijd met het doel om jouw club nóg sterker te maken.

Heb je al meteen een vraag voor ons? Laat deze dan hier onder achter!

Jouw e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Namens welke vereniging of organisatie benadert u ons
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Stel ons al uw vragen ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Agenda